Services

Interieurwerken

Frederik ging in 2007 aan de slag als zelfstandig schilder. Oude waarden, zoals eer en passie voor de job, blijven voor Frederik uitermate belangrijk, ook in een evoluerende markt waar snelheid en bandwerk het haalt van een persoonlijke touch. Hier maken wij het verschil en plaatsen de puntjes op de i.

Samen met onze schrijnwerkers ontwerpt mijnschilder.be uw nieuw interieur. Maar ook uw eigen ontwerp in samenwerking met een architect behoort tot de mogelijkheden.

Daarbij komen alle stijlen aan bod. Houtskelet, gyprocwerken, keuken- en badkamer, parket, laminaat en kurkvloeren,..
Frederik coördineert al deze werken en staat zelf in voor die laatste haarscherpe afwerking!

Schilderwerken

Uiteraard biedt mijnschilder.be ook de 'gewone' schilderwerken aan!

We gaan aan de slag met de beste verven voor een onberispelijk en duurzaam resultaat. Daarmee doelen we ook op een beperkte milieu impact. Zo is er voor haast elke klus een watergedragen verf voorhanden. Frederik volgt het veranderende aanbod op de voet om de beste mix prijs/kwaliteit/afwerking te kunnen aanbieden.

Raamdecoratie krijgt hierin een belangrijke rol. American stores, plissé gordijnen, jalouzieën of klassieke glas- en sluitgordijnen, ze komen allemaal aan bod om een perfecte sfeer van welbehagen op te bouwen.

Voor professioneel advies en de praktische uitwerking hiervan komt Frederik graag bij u langs.

Home Styling

Soms zorgen wat esthetische ingrepen ervoor dat uw woning makkelijker verkocht wordt.

Ook hier staat mijnschilder.be u handig bij met kleur- en interieuradvies.

Met een strak budget en planning kunnen we deze opdracht zelf uitvoeren en wanneer u liever zelf handen uit de mouwen steekt, bieden wij u graag onze professionele producten aan.

Tips en advies in verband met de toepassing ervan krijgt u er zo bij!